cele mai populare aplicatii android

Am mai facut in trecut cateva articole pe aceasta tema, insa articolul de fata este in special pentru luna iulie a acestui an. Rezultatele insa sunt destul de asemanatoare si daca este sa ne referim la o perioada mai lunga, in special pentru primele clasate. Probabil v-ati facut deja o idee cu cine este pe primul loc. Ei bine, nu este Facebook, dar este tot o aplicatie care tine de acestia.

Astfel, ei continua sa domine piata globala a aplicatiilor mobile, in special pe Android. Pentru a va face o idee, daca este sa consideram top 10 cele mai descarcate aplicatii din Google Play din iulie 2017, 6 dintre ele apartin gigantului. Dintre ele, patru ocupa primele pozitii, iar celelalte doua se claseaza pe locurile sase si zece.

Aceasta reusita este total de admirat, ceea ce arata faptul ca oamenii tind sa stea mai tot timpul conectati la retelele de socializare, retele de socializare administrate de catre Facebook. Astfel, daca este sa dam o cifra aproximativ exacta a numarului de descarci de luna aceasta, a tuturor celor sase aplicatii, se trece cu usurinta de 297 milioane de descarcari.

Pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru mobil devine din ce in ce mai greu sa castige sume decente de pe urma muncii lor, din moment ce concurenta este foarte mare, iar unde bugetul nu este destul, sansele scad semnificativ. Ca si o statistica, cei de la Gartner anticipeaza faptul ca pana in anul 2018, doar o aplicatie dintr-un total de 10.000 va fi un succes in ceea ce priveste partea financiara.

Top 10 cele mai populare aplicatii Android din luna iulie 2017.

Acestea fiind spuse, primele patru locuri sunt ocupate de catre WhatsApp, Messenger, Facebook şi Instagram. Mai apoi, urmeaza Snapchat, Facebook Lite, jocul Subway Surfers, Spotify Music, Wish si MessengerLite. Puteti vedea totul mai detaliat in graficul de mai jos.

top 10 cele mai populare aplicatii android

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here