Top 10: Site-uri de pariuri CS:GO (Counter Strike Global Offensive) + coduri cu bonus mare

Site-uri de pariuri CS:GO –  Foarte multi dintre jucatorii de CS:GO cauta sa faca skin-uri multe si cât mai gratis posibil, si desi pare cam greu de crezut, este foarte simplu sa faci acest lucru, bine-înteles asta si cu putin noroc, dar cu mai multa stiinta.

Posibil ca ati auzit si ati vazut multi utilizatori steam cu inventare de mii de euro la sectiunea CS:GO, ei bine foarte multi dintre acestia au facut acesti bani la pariuri, pe site-urile pe care ti le voi prezenta si eu, mai jos.

Pentru astazi m-am gândit sa va prezint un top 10 al celor mai bune site-uri de pariuri CS:GO, iar pe lânga acest lucru am sa va prezint si coduri cu bonusuri maxime, multe dintre aceste site-uri facând parteneriat cu Betit.

Asadar mai jos urmeaza un top al acestor site-uri iar dupa am sa mai va vorbesc despre cum sa pariati în asa fel în cât sa câstigati pe aceste site-uri, sper sa gasiti acest articol ca unul util si sa va umpleti inventarele cu skin-uri, bine-înteles acest lucru nu se poate chiar peste noapte dar cu o gândire limpede si cu putin noroc totul este posibil.

CODURILE DE MAI JOS REPREZINTA BONUSURI MAXIME: SUCCES!

csgofast.com – Jackpot, double, crash, craft, case, match, etc. – 

3ebyyd

Site: Tip: Cod promotional:

csgofast.com

csgofast.com – Jackpot, double, crash, craft, case, match..

3ebyyd

skinup.gg

Crash, Ruleta, Mines, zaruri

betit

csgobounty.com

Crash, roulette, sweeper and dice games

betit

csgo-case.com

Huge amount of game types to win skins!

betit

farmskins.com

 Drop case

BETIT

csgoempire.com

 Crash, Roulette, Coinflip, Arcade games

betit

caserandom.com

Win skins playing roulette games

BETIT

hellcase.com

Case opening cu diferite cutii

7152207

csgopolygon.com

 Coin Flip, Roulette

BETITRO

csgochance.com

1v1 Jackpot, Double Game

betit

Cam acesta este topul pentru voi, sper sa va ajute si sa câstigati multe puncte si mai ales skin-uri, site-urile alese de mine va ofera posibilitatea de a începe cu un bonus pe site, bonusul îl puteti lua utilizând codurile promotionale incluse în tabel.

Dupa cum am spus am sa va spun si un pic din „secretele” celor ce au câstigat multe skin-uri pe astfel de site-uri, aceste sfaturi cu siguranta te va ajuta sa câstigi si tu.

Site-uri de pariuri CS:GO

Site-uri de pariuri CS:GO
Site-uri de pariuri CS:GO

  • Important este sa fiti realisti si sa stiti din prima ca sansele sa câstigati mult cu putin sunt foarte mici, asa ca trebuie la început sa va multumiti cu putin, nu va avântati sa pariati tot, 95% din cei ce fac acest lucru vor pierde.
  • Fa-ti o strategie prin care sa nu iesi în pierdere atunci când joci pe astfel de site-uri, încearca sa gândesti în asa fel în cât sa ajungi la un rezultat în care sa nu pierzi, sau daca pierzi sa nu însemne pentru tine mare lucru.
  • Sa zicem ca ai ajuns sa faci foarte multe puncte, acesta este un lucru bun si înseamna ca ai ales un drum bun de la început, este important ca în momentul de fata sa nu strici tactica si sa continui tot asa, daca ai reusit pâna acum cu aceasta tactica cu siguranta vei reusi si în continuare.

Cam acestea sunt informatiile primite de la cei ce pariaza mult pe acest gen de site-uri, sper ca v-au ajutat, asteptam si parerile tale la comentarii, asteptam sa ne dai mai multe site-uri despre care crezi ca sunt foarte bune, noi le vom analiza si le vom integra în top, numai daca este cazul.

De asemenea daca ai nevoie de ajutor, coduri, etc, te asteptam tot la sectiunea de comentarii, vom raspunde la toate întrebarile.

Articole recente

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Apple Watch 5: Data lansării, specificații, preț și alte detalii

Apple Watch este cea mai bună linie de smartwatch-uri încă dinainte ca modelul 4 să-și facă apariția. Așadar, ce ne aduce noul ceas? Apple domină...

Comentarii recente

Alte articole

2 Comments

  1. Salut.Am luat de pd g2a o cutie,am primit codul dar nu imi pot da seama unde mai exact se baga acel cod pentru cutie.Am incercat de mai multe ori pe steam sa activez codul dar nu merge.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!