Hard Disk-uri externe
Hard Disk-uri externe

Cele mai bune hard disk-uri nu vor fi la fel de rapide ca cele mai bune SSD-uri, dar sunt cu siguranță mai ieftine. În plus, cele mai bune hard disk-uri vin cu cantități mari de spațiu de stocare la un preț convenabil, în loc să coste o avere. Nu veți găsi cele mai bune hard disk-uri în cele mai bune setup-uri dar merită mai ales dacă aveți multe date de stocat.

Alegerea celui mai bun hard disk contează de obicei în funcție de ceea ce ai nevoie. Cele mai bune laptopuri și console de jocuri vor necesita o unitate de 2,5 inch sau unul dintre cele mai bune hard disk-uri externe. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui spațiu de stocare pentru PC-uri de gaming, veți dori să mergeți pentru cea mai rapidă și cea mai mare capacitate pe care o puteți obține. Știm, este confuz, dar noi am făcut toată munca grea în locul tău și am conceput o listă cu cele mai bune hard disk-uri.

1. Seagate BarraCuda

Seagate BarraCuda este incontestabil cel mai bun hard disk. Acesta nu excelează într-un anumit domeniu, cum ar fi prețul scăzut sau performanțele ridicate, ci este mai degrabă o variantă foarte bună peste tot ce există pe piață la ora actuală. Versiunea de bază de 7200RPM vine în capacități de 500GB, 1TB, 2TB, 3TB și 4TB, toate având o memorie cache de 64MB, în afară de modelul de 500GB care are o memorie cache de 32MB. Toate modelele standard ale BarraCuda beneficiază de o garanție de 2 ani.

2. Toshiba X300

Când vorbim despre Toshiba, ne dăm seama că este un brand foarte cunoscut în domeniul calculatoarelor. Chiar dacă laptopurile sale nu sunt la fel de populare cum au fost odată, are multe de oferit pe piața componentelor. Când vine vorba de hard disk-uri, Toshiba X300 beneficiază de înaltă performanță, care merită să tragi un ochi. Toate aceste dispozitive funcționează la viteze de 7200 rpm și includ 128MB de memorie cache pentru o funcționare rapidă. Singurul dezavantaj este că garanția durează doar doi ani, ceea ce se pare că este puțin pentru o unitate menită să stocheze atât de multe date importante.

3. WD VelociRaptor

Când vine vorba de jocurile pe calculator, viteza este totul. Deci, pentru oricine se împotrivește atracției unui SSD și caută unul dintre cele mai bune hard disk-uri, este timpul pentru ceva care funcționează rapid. Și, cu viteza de centrifugare de 10,000 rpm, vei dori să-i acorzi atenție. Cu capacități de până la 1TB disponibile, unitățile VelociRaptor sunt gata să stocheze o grămadă de jocuri, iar platanele super-rapide vor ajuta la lansarea și încărcarea rapidă a acestora.

4. WD Blue Desktop

Western Digital oferă niște produse foarte bune cu linia de hard disk-uri WD Blue. Cu o varietate largă de opțiuni de stocare începând de la 500GB până la 6TB, WD Blue este o alegere viabilă pentru aproape orice tip de setup PC care nu dispune de un buget consistent. Cele mai bune rezultate vin de la unitățile mai mari – vă vor oferi mult mai mult spațiu de stocare și dacă doriți o viteză mai mare, există și modele de 7200 rpm disponibile care nu vin cu o majorare de preț.

5. Seagate Firecuda Desktop

Când vine vorba de unitățile hard disk hibride care includ o cantitate mică de stocare pentru a-și ridica viteza, nu există practic nicio concurență împotriva Seagate FireCuda. FireCuda poate să stocheze până la 2 TB de date, iar apoi stocarea solidă de 8 GB învață și stochează datele pe care le utilizați cel mai frecvent pentru a le accesa și mai rapid. Aveți grijă de unde cumpărați produsul și să obțineți o garanție de 5 ani la un preț rezonabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here