Top 5: cele mai bune antivirus-uri gratuite din 2016

In ziua de astazi este foate importanat un antivirus, daca folosesti calculatorul. In ultimi ani au aparut tot felul de virusi care ne provoaca tot felul de necazuri. Acestia sunt foarte periculosi, instalandu-se singuri fara voia utilizatorului, provocand pagube atat pentru sistemul de operare cat si hardware.

Acesti virusi sunt de mai multe feluri si de aceea este bine sa avem un antivirus puternic pentru a ne proteja cat mai bine. Virus-ul o data instalat in calculator poate sterge, distruge, incetini fisierele infectate. Se mai pot lua din reclamele enervante de pe internet si de aceea este bine sa aveti AdBlock pentru orice browser pe care-l utilizati pentru a nu mai aparea reclame.

Locul 1: Bidifender Antivirus Free Edition

Bidifender este un antivirus tacut, fata de celelante antivirus-uri care te enerveaza cu notificari cum ca ai fost infectat, acesta actionand puternic, fara voia utilizatorului, nepunand intrebari atunci cand instalati ceva de pe internet, acesta avand diferite tactici pentru a identifica lucrurile rele. Acesta ofera o functie interesanta numita B-Have, care cauta aplica?ii care se comporta prost, scaneaza link-ul pentru a identifica orice amenintare, virus de scanare proactiv, care poate detecta amenin?ari, de asemenea o chestie interesanta este scanarea de fiecare data cand porni?i PC-ul. Acest antivirus este o alegere foarte buna, oferind suita de instrumente pentru a proteja PC-ul .

Locul 2 : Panda Free Anti-Virus 2016

In ultima vreme produsele celor de la Panda sunt imbunatatite considerabil, fata de celelante versiuni, oferind o portectie sporita. Acesta antivirus este bazat pe cloud, oferind si protectie in browser, blocand orice site nesigur. Acesta vine pentru versiunea platita cateva noi caracteristici, si anume : scanare WIFI, gestionarea parolei, criptare, control parental, acestaea fiind cele mai cunoscute. Pe versiunea gratuita va ofera o protectie excelenta in timp real care este de ajuns zic eu pentru cei care nu descarca foarte multe programe suspecte. Acest antivirus nu mananca multe resurse, il recomand pentru cei cu PC-uri slabe.

Locul 3 : Avast Free Antivirus 2016

Avast este cel mai usor si mai rapid antivirus avand o protectie foarte buna in verisiunea gratuita. Ca si in cazul majoritatii produselor gratuite, nu toate imbunatatirile vin in versiunea gratuita, dar aceasta versiune gratuita va asigura protectia si securitatea de baza sporita, deci nu o sa aveti de ce sa va faceti griji daca utilizati acest antivirus. De asemena acesta cand gaseste un fisier infectat il blocheaza si il muta in carantina cu voia utilizatorului bineinteles, dar in unele cazuri acel fisier ar putea fi grav infectat, de aceea il blocheaza fara discutii.

Locul 4 : Comodo Free Antivirus 2016

Acesta spre deosebire de celelante antivirus-uri ofera o interfata usor de folosit, pentru toti utlizatori noi care folosesc un antivirus. Ofera o protectie completa impotriva virusilor, detecand rapid orice virus. Vine cu servicii de scanarea bazate pe cloud rapide. Acesta are o abordare buna fata de virusi, fiind bazat pe prevenire nu pe detectare ca majoritatea antivirus-urilor. Acesta ofera si un mod de gaming pentru atunci cand ne jucam jocuri in fundal si vrem sa fim protejati, mai ales daca sunt jocuri care au nevoie de internet.

Locul 5 : AVG Free Antivirus 2016

 

Versiunea gratuita a acestui antivirus aduce functiile de baza, acesta avand si o versiune pentru telefoanele mobile pe Android sau MAC. Versiunea gratuita ofera antivirus pentru o protectie buna, protectie web atunci cand navigati online, puteti scana orice link suspicios. Nu vine cu multe caracateristici noi fata de antivirus-urile de mai sus, dar acesta este foarte bun pentru cei care nu vor o performanta foarte mare la un antivirus, ci vor doar acolo un plus de siguranta.

Concluzia

Recomand oricare din antivirus-urile de mai sus, fiecare are performanta si protectie maxima, acum depinde de voi ce veti alege. Daca va intrebati ce antivirus folosesc, eu folosesc Panda Free Antivirus. Daca vreti cu adevarat un antivirus bun, eu recomand versiunea platita, deoarece este cea mai buna sau activarea acestora prin diferite metode .

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!