jocuri survive
jocuri survive

Imensa popularitate prezentă la jocuri de supravietuire este ușor de înțeles: lupta pentru a rămâne în viață este codificată în ADN-ul nostru, așa că are sens să devenim implicați într-o experiență în acest tip de jocuri. Cele mai bune jocuri de supraviețuire pe PC-uri împing jucătorii la limitele lor, prezentându-le probleme dificile și provocându-i să găsească soluții creative.

Mai jos veți găsi jocuri care oferă cele mai bune experiențe de supraviețuire. Indiferent dacă te afli printre stele, subterane adânci sau în alte medii periculoase pline cu monștri, mutanți, zombi, dinozauri sau dușmanul cel mai mortal al tuturor: alți jucători. Iată cele mai bune jocuri de supraviețuire pe PC.

1. Frostpunk

Frostpunk este o combinație de construire a orașului, simulare a societății și supraviețuire într-o lume sumbră și înghețată. Cu o mână de oameni reci, flămânzi și nefericiți, va trebui să construiți un oraș funcțional în interiorul unui crater plin de zăpadă încălzit doar de un cuptor de cărbune masiv.

Strângeți resurse, căutați hrana și gestionați-vă cetățenii, oferindu-le speranță pentru viitor. Este un joc dur și frumos de supraviețuire care te confruntă cu alegeri dificile la fiecare pas.

2. Don’t Starve

Cu un artwork fermecător, Don’t Starve este o provocare de dependență și una dintre cele mai bune experiențe de supraviețuire.

Crafting-ul este complex și satisfăcător pe măsură ce încercați să supraviețuiți zilelor aglomerate și nopților mortale. Luptați-va (și mâncați) animalele, practicați știința și magia și păstrați-vă ochii asupra sănătății mintale, astfel încât să nu deveniți nebun. Expansiunea independentă „Do not Starve Together” vă permite să vă jucați cu prietenii.

3. Oxygen Not Included

Cele mai bune jocuri sunt cele care sunt ușor de învățat și dificil de stăpânit. Oxygen Not Included se potrivește cu acest tip: aventurându-vă în el și învățând elementele de bază este floare la ureche, dar pe deplin înțelegând că durează mult timp și trebuie depus efort pentru a putea supraviețui. În timp ce este adorabil, constructorul de colonii este, de asemenea, profund și complex, simulând mediul său subteran dur.

Va trebui să gestionați coloniștii înfometați, fericirea, curățenia și, în mod natural, oxigenul curat și respirabil, în timp ce vor săpare caverne, vor aduna resurse, vor construi mașini și vor încerca să transforme un mediu aspru într-o casă confortabilă subterană.

4. Rust

Alăturați-vă sau luptați cu alți jucători – sau încercați să porniți singur la drum – începând de la unelte primitive și arme și avansând la arme de foc și baze masive.

Va trebui să te lupți cu animale sălbatice, foame și sete, dar aceasta este o experiență de supraviețuire foarte intensă PVP, iar amenințarea principală va veni de la zeci de alți jucători de pe servere. Rust continuă să experimenteze formula sa – având recent eliminate XP-ul și nivelul, și suntem curioși să vedem unde va merge mai departe.

5. The Forest

După ce ați trecut prin resturile avariei avionului care s-a prăbușit cu tine la bord, vei descoperi repede că nu ești singur. Împărțiți o insulă misterioasă cu un trib de canibali terifianți și în timp ce vă luptați să rămâneți hrăniți și hidratați, construiți structuri de la corturi simple până la case de lemn și construiți capcane pentru a captura animale, va trebui să vă apărați împotriva localnicilor flămânzi. Pădurea este construită în Unity 5, care oferă efecte vizuale uimitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here