Top 5: Cele mai bune seriale Netflix 2018

Ce altă cale mai bună de a vedea un film sau serial este mai bună decât Netflix? Întradevăr, e o platformă foarte bună, însă când vine vorba de colecții, mai există și conținut de umplutură ce te epuizează atunci când ești în căutarea a ceva ce vrei să urmărești în timpul liber. Nu te îngrijora, mai jos am întocmit o listă cu cele mai bune seriale Netflix din România, pe care să le vezi în acest an, special alese pentru tine.

Black Mirror

Black Mirror este un serial ce oferă diferite povești despre viitorul tehnologizat, din lumi distincte, cu nicio legătură între episoade, astfel încât fiecare oferă o altă perspectivă, un posibil viitor al nostru, mai ciudat sau mai primitor.

Îți recomandăm cu cea mai mare plăcere acest serial. Te va surprinde încă din primele minute, cu toate că ți se va părea dificil. Partea cea mai interesantă este că dacă pierzi un episod sau nu dorești să-l vezi, nu pierzi nimic din firul narativ al poveștii pentru că fiecare este independent.

Din punctul meu de vedere, este o adevărată capodoperă fiindcă examinează societatea modernă la un cu totul alt nivel, de un realism magnific. Vei trage foarte multe concluzii și vei fi surprins de multe momente ce te vor lăsa mască. Efectele tehnologiei scăpate de sub control fac din acest serial o satiră de excepție.

Narcos

Narcos e unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix cu audiențe record datorită poveștilor pline de acțiune, suspans și droguri. Acesta surprinde latura întunecată a vieții reale ce se află într-o continuă expansiune atunci când vine vorba de carteluri și trafic de droguri. Iar publicul nu dezamăgește, fiindcă prezintă un interes dedicat în legătură cu astfel de subiecte picante ce mai implică pe lângă cele menționate mai sus, factori politici, control judiciar și justiție.

Mindhunter

Mindhunter este o dramă polițistă bazată pe cartea intitulată Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, lansată în 1996 și se inspiră într-o mare parte din realitate. Ca să îți atragem atenția încă de la început, menționăm faptul că personajele au nume ficitive, însă, în realitate, acestea au existat cu adevărat în dosarele FBI (conform unor surse credibile). Serialul este, dacă putem zice, rece, psihologic, foarte discutat, creepy și fascinant – vei rămâne cu fața lipită de ecran ore bune.

Ozark

Ozark te învață modalități de spălare a banilor. Acțiunea urmărește viața lui Marty Bride, un consultant financiar cu perspective și potențial unice. Acesta află că nu e de joacă când faci afaceri cu un traficant de droguri, mai ales dacă este al doilea cel mai mare din Mexic. Îți vei da seama că e un om de o istețime superioară când reușește să scape de  o baie în acid. Ce putem zice, este că vei avea parte de un serial unic, original, care nu te va plictisi.

Stranger Things

Stranger Things este un serial Sci-Fi horror cu acțiunea plasată în Hawkins Indiana din anii 90′.  Povestea te va lua prin surprindere fiindcă se desfășoară într-un mod unic, nemaiîntâlnit, dezvăluind tot felul de scenarii neașteptate în momente perfecte. Pe scurt, este vorba despre niște copii ce găsesc un străin de vârsta lor cu superputeri psihokinetice, fapt ce le va răsturna viața. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai ciudate cu fiecare episod văzut. Pericolul nu va fi reprezentat doar de către organizația guvernamentală secretă ce se ocupă cu experimente ci și de niște fenomene ciudate.

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!