Cele mai rapide browsere
Cele mai rapide browsere

Browsere-le web sunt cele mai importante atunci cand accesam un site pentru ca un browser poate fi mai lent sau mai rapid, asa ca astazi ti-am alcatuit un top al celor mai rapide browsere web pe care le poti descarca gratuit de pe internet.

  • Mozilla Firefox – Cel mai rapid browser web.

Firefox este unul dintre cele mai rapide browsere web, daca anul trecut Chrome era pe primul loc si la popularitate si la rapiditate, se pare ca anul acesta Firefox i-a luat-o inainte lui Chrome care a cobarat pe locul 2 anul acesta.

  • Chrome – Locul 2 in top.

Despre Chrome am mai discutat si mai sus, anul trecut ocupa doua locuri foarte importante el fiind si cel mai rapid browser dar si cel mai popular, anul acesta este doar cel mai popular.

  • Opera – Locul 3

Opera, la fel a urcat mult anul acesta si se pare ca se tine foarte bine dupa Chrome, este un browser foarte rapid si cu o promovare foarte buna, multa munca si seriozitate ofera acest browser.

  • Safari – Locul 4 in topul celor mai bune browsere din lume.

Safari, browserul celor de la Apple este destul de rapid dar nu prea popular, eu am folosit acest browser o vreme, si pot spune ca nu m-a dezamagit.

  • Maxthon 4.4 – Unul dintre cele mai bune browsere din lume ocupand locul 5.

De ce nu? Acest browser este rapid dar nu prea este folosit, cu siguranta daca ar fi folosit mai mult calitatea lui s-ar imbunatati, asa ca merita sa incercati, este un browser rapid.

Toate browserele le puteti lua de pe Google, scrieti numele ,”browser” download, si apasati pe primul rezultat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here