Top 6: Telefoane cu cea mai mare durata de viata a bateriei

Atunci când vrem să achiziţionăm un telefon ne uităm cu atenţie şi la bateria acestuia, ideal ar fi ca bateria unui telefon să ne ţină o zi întreagă, însă de multe ori nu se întâmpla acest lucru, din „n” motive.

Mai jos aveţi un top întocmit de CNET, în acesta veţi observa foarte bine care sunt cele mai bune telefoane în privinţa vieţii a bateriei.

  1. Motorola Moto Z Play – Deşi nu prea a impresionat foarte mult, acest telefon se afla în vârful clasamentului cu o autonomie de 23 de ore şi 3 minute.
  2. Samsung Galaxy S7 Active (şi S7 Edge şi S7) – Nu scăpăm de Samsung nici din acest top, acest lucru îl face să ni-l dorim şi mai mult, acesta are o durată de viaţă la baterie de 21, 19 şi, respectiv, 16 ore – Galaxy S7 Active, S7 Edge şi S7.
  3. OnePlus 3T – La un preţ destul de accesibil acest telefon a reuşit să ajungă în acest top şi chiar să se bată cu cei mai buni, într-adevăr un telefon foarte bun. Acesta ne oferă o durată a bateriei mai mare care durează 16 ore. – ţinem cont că acest telefon vine şi cu un procesor foarte puternic Snapdragon 821.
  4. LeEco LePro 3 – Preţul telefonului este mic iar bateria lui este foarte bună, aceasta a ţinut 16,5 ore în timpul testelor de laborator.
  5. Huawei Mate 9 – Chiar dacă a reuşit să aibă un display destul de mare, telefonul celor de la Huawei a reuşit să intre în acest top cu o baterie ce ţine 15 ore.
  6. Samsung Galaxy J3 – Telefon ce cost mai puţin de 200 de dolari dar ce ne aduce o baterie destul de bună ce ţine 15 ore şi 40 minute.

După cum vedem iPhone 7 nu s-a impus în acest top, cei de la Samsung, rivalii cei mai mari Apple, au reuşit să fie pe locul 2.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

1 Comment

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!