Top: Cele mai bune filme Netflix 2018

Cu toții am fost în aceeași situație ca și tine. Ai decis că vrei să vezi un film, nu? Așadar ai intrat pe Netflix și ai aplicat vreun filtru pentru ați afișa rezultatele dorite. Dar… nu prea ai ce să alegi. Trebuie să fie ceva potrivit sau măcar să se potrivească cerințelor partenerului/prietenului tău. Trec ore bune derulând liste întregi și nu ești sigur care e filmul potrivit, însă e prea târziu, ești obosit și nu vrei să mai vezi nimic.

Nu te îngrijora, noi te putem ajuta prin intermediul listei pe care am realizat-o special pentru tine. Astfel, poți alege ce vrei din top cele mai bune filme Netflix.

The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox este al treilea film din franciza Cloverfield care deja a cauzat o grămadă de discuții datorită lansării neașteptate pe Netflix, însă va continua să fie analizat și controversat datorită sfârșitului pe care-l oferă.

Acțiunea acestui film are de-a face cu echipajul stației Cloverfield care s-a transportat într-o altă dimensiune, știind la ce riscuri s-ar supune dacă ar duce până la capăt misiunea. La o primă impresie, membrii au crezut că Pământul a dispărut, dar lucrurile devin din ce în ce mai ciudate când realizează că nu ea s-a mutat ci întreaga navă.

Tau

Julia este răpită și ținută captivă în scopul efectuării unor experiemente. Alături de ea se află și alte persoane, însă aceasta rămâne singura supraviețuitoare și în ciuda acestui fapt, cercetarea care a avut loc a funcționat în parametrii doriți numai pe ea. Singurul lucru cre-i stă în calea libertății este TAU, o inteligență artificială super avansată dezvoltată în secret de Alex, un masochist și un om de știință extremist. TAU este înarmat cu o grămadă de drone și roboți automați al cărui control se extinde și asupra casei inteligente în care se află prizonier personajul nostru principal. Pe parcursul filmului, Julia dă dovadă de curaj, ambiție, dexteritate și inteligență, prin intermediul cărora ajunge să aibă o anumită influență asupra lui TAU și să își mărească șansele de supraviețuire.

Annihilation

Kane, soțul unui biolog profesionist, dispare. Aceasta depune eforturi incomensurabile pentru a-și da seama ce s-a întâmplat cu el în urma unei misiuni… a cărei explicație nu este plauzibilă. Astfel, ajunge să-și pună numele în rândul membrilor unei explorări aflate în zona unui dezastru biologic, însă nu găsește ceea ce dorește. Echipajul este alcătuit dintr-un biolog, antropolog, psiholog, supraviețuitor și lingvist. Cu toate acestea nimeni nu știe ce se întâmplă, dar pe parcurs fiecare își va dezvolta o teorie care e parțial valabilă pentru sine.

Game Over, Man!

Trei prieteni se află pe cale să primească o finanțare pentru jocul lor video. Însă lucrurile iau o întorsătură deosebită când bogătașul care le-a promis banii este luat drept ostatic de câtre niște teroriști.

Cargo

Într-o lume cuprinsă de un virus letal ce transformă oamenii în zombie în curs de 48 ore, un cuplu, Andy și Kay, plus fetița lor de una an, trăiesc pe o barcă în Australia. Doar că situația în care se află îi va surpinde pe neașteptate iar copilașul trebuie dus la un adăpost ferit de pericole după ce mama a decedat iar tatăl se luptă cu transformarea contracronometru.

I Kill Giants

Barbara Thorson este o fetiță de doisprezece ani ce se confruntă cu o viață dură aflată între realitate și fantezie în lupta contra unor giganți mitici.

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!