De această dată, la IFA 2019, accentul nu a mai fost pus pe dispozitivele de top, ci asupra celor mid-range.

Iată patru dintre telefoanele care ne-au lăsat o impresie plăcută, împreună cu alte câteva lansări notabile.

Nokia 7.2

După Nokia 9, un smartphone dezamăgitor, HMD Global a revenit cu un dispozitiv high-end de senzație (Nokia 7.2) pe care ar trebui să îl vedem mai des. În timp ce multe telefoane ieftine se concentrează asupra performanței, 7.2 se focusează pe ecran și cameră.

Display-ul HDR de 6,3 inch este foarte impresionant pentru prețul de sub 300 lire sterline. Nokia a spus că acesta poate îmbunătăți conținutul SDR la HDR și că luminozitatea sa poate atinge 500 de niți. Va trebui să mai treacă ceva timp pentru a vedea ce funcții aduce acest dispozitiv și dacă vine întradevăr cu ceea ce promite.

Sony Xperia 5

La doar câteva luni după ce Xperia 1 a readus Sony pe lista companiilor de interes, Xperia 5 vine cu același design actualizat dar mai compact.

Xperia 5 este succesorul seriei Compact de telefoane Sony care a avut o multitudine de fani încă din zilele existenței lui Xperia XZ, chiar dacă nu mai este un telefon deosebit de mic. Ecranul OLED de 6,1 inch păstrează designul înalt și raportul de aspect 21:9 al fratelui său mai mare, dar sacrifică rezoluția de 4K pentru FHD+. Încă arată bine, iar design-ul minimalistic al dispozitivului îl face mult mai ușor de manevrat.

Motorola One Zoom

Un alt dispozitiv interesant este noul telefon din seria Motorola One, Motorola One Zoom care vine cu patru camere pe spate. Această configurație îl plasează în fața multor altor smartphone-uri din această gamă de preț, mai ales datorită senzorului Sony principal de 48 de megapixeli (prezent pe OnePlus 7 și ZenFone 6). Pe lângă acesta, mai găsim un telephoto de 8 megapixeli, un senzor de adâncime de 5 megapixeli și unul wide de 117 grade.

Există, de altfel, o baterie de 4000mAh, un procesor Snapdragon 675 și un display FHD+ de 6,4 inch.

Huawei Mate X și Galaxy Fold

Aceste două telefoane le punem la un singur loc, deoarece nu sunt deosebit de noi.

Datorită evenimentului IFA 2019, încă un grad de atenție a fost îndreptat asupra lor. Samsung Galaxy Fold a trecut printr-o rectificare minoră, dar vitală, și a primit o dată oficială de lansare în Marea Britanie, și anume 18 septembrie.

Despre Huawei Mate X, nu prea avem ce zice înafară a ceea ce a fost deja mențonat în articolele precedente.

Alte detalii urmează să le explicăm într-un review amănunțit, când telefoanele vor fi lansate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here