Top 10 anime de acțiune și fantezie.

Iată lista cu cele 10 anime-uri ale genului fantezie cu actiune care vă ajută să scăpați de realitate și să vă aruncați într-o lume diferită!

Dacă sunteți în căutarea unor povești convingătoare, scene de luptă epice, viziuni extraordinare și concepte interesante, verificați aceste 10 animeuri!

Care crezi că e cel mai bun anime de fantezie și acțiune?

 1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood  — Link extern: MyAnimeList
 2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) — Link extern: MyAnimeList
 3. Fate — Link extern: MyAnimeList
 4. Magi: The Labyrinth of Magic — Link extern: MyAnimeList
 5. Shingeki no Bahamut: Genesis — Link extern: MyAnimeList
 6. Kill La Kill — Link extern: MyAnimeList
 7. Kyousougiga — Link extern: MyAnimeList
 8. Zetsuen no Tempest — Link extern: MyAnimeList
 9. Nanatsu no Taizai — Link extern: MyAnimeList
 10. Log Horizon — Link extern: MyAnimeList

10. Log Horizon

Episoade: 50 (total)
Sezoane: 2

Log Horizon se bazează pe un grup de jucători care se blochează într-un joc online. Printre acești 30.000 de jucători japonezi, îl găsim pe studentul antisocial Shiroe, veteranul acestui joc.

9. Nanatsu no Taizai (The Seven Deadly Sins)

Episoade: 52
Sezoane: 3

Nanatzu no Taizai (sau Cele șapte păcate capitale ( The seven deadly sins) ) spune despre cel mai puternic grup de cavaleri din regatul Britanniei. Aceste șapte păcate capitale (după cum se numește și acest grup) au fost numiți trădători după încercarea lor de a răsturna regatul. Se crede că au fost uciși de Sfânta Cavalerie, dar există oameni care cred că sunt încă în viață. Trec zece ani, iar Cavalerii Sfinți trădează împărăția și devin conducătorii tiranici. Elizabeth, fiica cea mai tânără a regelui, a treia prințesă crede în zvonurile despre  cei șapte cavaleri care au supraviețuit. Deci, ea pornește într-o călătorie în speranța că îi va găsi și le va cere ajutorul pentru a lua înapoi împărăția de la uzurpatori.

8. Zetsuen no Tempest

Episoade: 24
Sezoane: 1

Principalul complot al Zetsuen no Tempest, sau Blast of Tempest, se concentrează pe moartea misterioasă a sorei protagonistului. Două personaje principale, băieți adolescenți, încearcă să descopere adevărul din spatele acestei morți, în timp ce se petrece un eveniment post-apocaliptic.

7. Kyousougiga

Episoade: 10
Sezoane: 1

Kyousougiga se bazează pe o poveste japoneză despre un călugăr singuratic care își poate aduce desenele în viață. Într-o zi, omul desenează un iepure iar el prinde viață. În curând se îndrăgostesc unul de altul, dar, din păcate, iepurele nu poate să iubească în mod corespunzător un om. Cu toate acestea, datorită lui Bodhisattva, cel care îi permite iepurelui să-și folosească trupul, apare în fața călugărului în formă umană. În cele din urmă, au trei copii și chiar încep să trăiască ca o familie. Curând, ei decid să se mute la o ficțiune, pictată de lumea călugărilor. Dar tânărul se teme că iepurele a rămas mult timp în corpul lui Bodhisattva, așa că își lasă copiii singuri în această lume.

6. Kill La Kill

Episoade: 25
Sezoane: 1

Kill La Kill nu poate aduce spectatorului ceva extraordinar de nou în ceea ce privește complotul și personajele, dar ceea ce este important aici este modul în care este prezentat, în felul în care nu poți să aștepți următorul episod cu anticipare. Practic, povestea urmează o tânără care vrea să descopere adevărul din spatele morții tatălui ei. Ea se poticnește pe o școală specială de oameni cu abilități, și de aici încep aventurile. Evident, acesta este unul dintre acele tipuri de anime care nu ar trebui să fie luate în serios de către privitor. Este anime-ul care intră direct în acțiune de la primul episod și încearcă să fie la fel de impresionant cum poate fi.

5. Shingeki no Bahamut: Genesis

Episoade: 12
Sezoane: 1

Shingeki no Bahamut are loc într-un fel de univers medieval alternativ unde oamenii, demonii și zeii trăiesc împreună. Cu toate acestea, povestea principală este întunecată de trecutul misterios și întunecat. Aproape 2000 de ani în urmă, o anumită sursă de putere numită Bahamut a amenințat că va distruge pământul magic, dar oamenii, demonii și zeii au devenit aliați și au reușit să-l sigileze. Captura este că cheia pentru sigiliu a fost împărțită în două jumătăți, una a fost dată demonilor, iar alta la zei. Astfel au vrut să se asigure că nu va fi eliberată niciodată. Cu toate acestea, într-o zi, o femeie fură una din jumătăți, deci soarta universului este incertă. (of of of.. femeile astea..)

4. Magi: The Labyrinth of Magic

Episoade: 50 (total)
Sezoane: 2

Magi: The Labyrinth of Magic are o configurație inteligentă care implică personajele luate din povestile celebre „1001 de nopți”, dar creează o poveste originală și distractivă care vă va ține întotdeauna pe marginea scaunului. În ansamblu, povestea aici este foarte bine gândită, deci este greu să vezi orice umplutură. Acest anime va fi cu siguranta o recomandare buna pentru oricine se bucura de povesti de aventură, fantezie si prietenie!

3. Fate (Seria Fate)

Franciza Fate vă va uimi cu frumoasele sale viziuni și lupte interesante. După ce ați văzut doar câteva episoade, învățați principalul complot, care este, în principiu, războiul Sfântului Graal. Aproape fiecare serie din această franciză este legată de acest război. Sfântul Graal este un fel de existență care poate face ca orice dorință să se împlinească, de aceea toată lumea se luptă pentru asta.

Iată ordinea în care seria a fost lansată:

 1. Fate/Stay Night (anime series, 2006)
 2. Fate/Stay Night (Unlimited Blade Works) (movie, 2010)
 3. Fate/Zero (anime series, 2011) 2 seasons
 4. Fate/Stay Night (Unlimited Blade Works) (anime series, 2014)
 5. Fate/Grand Order – First Order (anime movie, 2016)
 6. Fate/Apocrypha (anime series, 2017)
 7. Fate/Stay Night Geaven’s Feel) (movie trilogy, 2017)
 8. Fate/Extra Last Encore (anime series, 2018)

2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Episoade: 61 (total)
Sezoane: 3 (sezonul 3 are și partea a 2-a care în momentul redactării acestui articol este încă în desfășurare)

Dacă sunteți în căutare pentru o poveste convingătoare, lupte epice memorabile, dar și dialoguri semnificative, Attack on Titan trebuie să fie în lista dvs. de anime! Cu toate acestea, seria vă va rupe inima de mai multe ori, deoarece există atât de multe personaje curajoase care sunt gata să-și sacrifice viețile pentru a proteja omenirea.

1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Episoade: 115 (total)
Sezoane: 2

Fullmetal Alchemist se învârte în jurul a doi frați care încearcă să readucă la viață mama lor pe moarte. Legea alchimiei spune că pentru a obține ceva ce vrei, trebuie să faci un sacrificiu de valoare egală. Deci, un frate își pierde un picior și un braț, iar altul își pierde corpul (sufletul său este prins în sufletul armurii). Într-o zi aud legende despre piatra filozofală, cu ajutorul căruia oricine poate merge împotriva acestor legi fundamentale. Așa că frații noștri au pornit într-o călătorie pentru a găsi acea piatră magică.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!