Top 10 anime de acțiune și fantezie.

Iată lista cu cele 10 anime-uri ale genului fantezie cu actiune care vă ajută să scăpați de realitate și să vă aruncați într-o lume diferită!

Dacă sunteți în căutarea unor povești convingătoare, scene de luptă epice, viziuni extraordinare și concepte interesante, verificați aceste 10 animeuri!

Care crezi că e cel mai bun anime de fantezie și acțiune?

 1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood  — Link extern: MyAnimeList
 2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) — Link extern: MyAnimeList
 3. Fate — Link extern: MyAnimeList
 4. Magi: The Labyrinth of Magic — Link extern: MyAnimeList
 5. Shingeki no Bahamut: Genesis — Link extern: MyAnimeList
 6. Kill La Kill — Link extern: MyAnimeList
 7. Kyousougiga — Link extern: MyAnimeList
 8. Zetsuen no Tempest — Link extern: MyAnimeList
 9. Nanatsu no Taizai — Link extern: MyAnimeList
 10. Log Horizon — Link extern: MyAnimeList

10. Log Horizon

Episoade: 50 (total)
Sezoane: 2

Log Horizon se bazează pe un grup de jucători care se blochează într-un joc online. Printre acești 30.000 de jucători japonezi, îl găsim pe studentul antisocial Shiroe, veteranul acestui joc.

9. Nanatsu no Taizai (The Seven Deadly Sins)

Episoade: 52
Sezoane: 3

Nanatzu no Taizai (sau Cele șapte păcate capitale ( The seven deadly sins) ) spune despre cel mai puternic grup de cavaleri din regatul Britanniei. Aceste șapte păcate capitale (după cum se numește și acest grup) au fost numiți trădători după încercarea lor de a răsturna regatul. Se crede că au fost uciși de Sfânta Cavalerie, dar există oameni care cred că sunt încă în viață. Trec zece ani, iar Cavalerii Sfinți trădează împărăția și devin conducătorii tiranici. Elizabeth, fiica cea mai tânără a regelui, a treia prințesă crede în zvonurile despre  cei șapte cavaleri care au supraviețuit. Deci, ea pornește într-o călătorie în speranța că îi va găsi și le va cere ajutorul pentru a lua înapoi împărăția de la uzurpatori.

8. Zetsuen no Tempest

Episoade: 24
Sezoane: 1

Principalul complot al Zetsuen no Tempest, sau Blast of Tempest, se concentrează pe moartea misterioasă a sorei protagonistului. Două personaje principale, băieți adolescenți, încearcă să descopere adevărul din spatele acestei morți, în timp ce se petrece un eveniment post-apocaliptic.

7. Kyousougiga

Episoade: 10
Sezoane: 1

Kyousougiga se bazează pe o poveste japoneză despre un călugăr singuratic care își poate aduce desenele în viață. Într-o zi, omul desenează un iepure iar el prinde viață. În curând se îndrăgostesc unul de altul, dar, din păcate, iepurele nu poate să iubească în mod corespunzător un om. Cu toate acestea, datorită lui Bodhisattva, cel care îi permite iepurelui să-și folosească trupul, apare în fața călugărului în formă umană. În cele din urmă, au trei copii și chiar încep să trăiască ca o familie. Curând, ei decid să se mute la o ficțiune, pictată de lumea călugărilor. Dar tânărul se teme că iepurele a rămas mult timp în corpul lui Bodhisattva, așa că își lasă copiii singuri în această lume.

6. Kill La Kill

Episoade: 25
Sezoane: 1

Kill La Kill nu poate aduce spectatorului ceva extraordinar de nou în ceea ce privește complotul și personajele, dar ceea ce este important aici este modul în care este prezentat, în felul în care nu poți să aștepți următorul episod cu anticipare. Practic, povestea urmează o tânără care vrea să descopere adevărul din spatele morții tatălui ei. Ea se poticnește pe o școală specială de oameni cu abilități, și de aici încep aventurile. Evident, acesta este unul dintre acele tipuri de anime care nu ar trebui să fie luate în serios de către privitor. Este anime-ul care intră direct în acțiune de la primul episod și încearcă să fie la fel de impresionant cum poate fi.

5. Shingeki no Bahamut: Genesis

Episoade: 12
Sezoane: 1

Shingeki no Bahamut are loc într-un fel de univers medieval alternativ unde oamenii, demonii și zeii trăiesc împreună. Cu toate acestea, povestea principală este întunecată de trecutul misterios și întunecat. Aproape 2000 de ani în urmă, o anumită sursă de putere numită Bahamut a amenințat că va distruge pământul magic, dar oamenii, demonii și zeii au devenit aliați și au reușit să-l sigileze. Captura este că cheia pentru sigiliu a fost împărțită în două jumătăți, una a fost dată demonilor, iar alta la zei. Astfel au vrut să se asigure că nu va fi eliberată niciodată. Cu toate acestea, într-o zi, o femeie fură una din jumătăți, deci soarta universului este incertă. (of of of.. femeile astea..)

4. Magi: The Labyrinth of Magic

Episoade: 50 (total)
Sezoane: 2

Magi: The Labyrinth of Magic are o configurație inteligentă care implică personajele luate din povestile celebre „1001 de nopți”, dar creează o poveste originală și distractivă care vă va ține întotdeauna pe marginea scaunului. În ansamblu, povestea aici este foarte bine gândită, deci este greu să vezi orice umplutură. Acest anime va fi cu siguranta o recomandare buna pentru oricine se bucura de povesti de aventură, fantezie si prietenie!

3. Fate (Seria Fate)

Franciza Fate vă va uimi cu frumoasele sale viziuni și lupte interesante. După ce ați văzut doar câteva episoade, învățați principalul complot, care este, în principiu, războiul Sfântului Graal. Aproape fiecare serie din această franciză este legată de acest război. Sfântul Graal este un fel de existență care poate face ca orice dorință să se împlinească, de aceea toată lumea se luptă pentru asta.

Iată ordinea în care seria a fost lansată:

 1. Fate/Stay Night (anime series, 2006)
 2. Fate/Stay Night (Unlimited Blade Works) (movie, 2010)
 3. Fate/Zero (anime series, 2011) 2 seasons
 4. Fate/Stay Night (Unlimited Blade Works) (anime series, 2014)
 5. Fate/Grand Order – First Order (anime movie, 2016)
 6. Fate/Apocrypha (anime series, 2017)
 7. Fate/Stay Night Geaven’s Feel) (movie trilogy, 2017)
 8. Fate/Extra Last Encore (anime series, 2018)

2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Episoade: 61 (total)
Sezoane: 3 (sezonul 3 are și partea a 2-a care în momentul redactării acestui articol este încă în desfășurare)

Dacă sunteți în căutare pentru o poveste convingătoare, lupte epice memorabile, dar și dialoguri semnificative, Attack on Titan trebuie să fie în lista dvs. de anime! Cu toate acestea, seria vă va rupe inima de mai multe ori, deoarece există atât de multe personaje curajoase care sunt gata să-și sacrifice viețile pentru a proteja omenirea.

1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Episoade: 115 (total)
Sezoane: 2

Fullmetal Alchemist se învârte în jurul a doi frați care încearcă să readucă la viață mama lor pe moarte. Legea alchimiei spune că pentru a obține ceva ce vrei, trebuie să faci un sacrificiu de valoare egală. Deci, un frate își pierde un picior și un braț, iar altul își pierde corpul (sufletul său este prins în sufletul armurii). Într-o zi aud legende despre piatra filozofală, cu ajutorul căruia oricine poate merge împotriva acestor legi fundamentale. Așa că frații noștri au pornit într-o călătorie pentru a găsi acea piatră magică.

Articole recente

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Apple Watch 5: Data lansării, specificații, preț și alte detalii

Apple Watch este cea mai bună linie de smartwatch-uri încă dinainte ca modelul 4 să-și facă apariția. Așadar, ce ne aduce noul ceas? Apple domină...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!