Jocurile cu buget ridicat ale erei moderne tind să ocupe o tonă de spațiu. Microsoft și Sony oferă console care încep de la 500 GB de stocare internă și merg până la 1TB, dar în funcție de tipul jocurilor pe care le jucați, este posibil ca 1TB să nu fie chiar suficient pentru a stoca toată biblioteca. Există opțiuni de stocare externă atât pentru Xbox One, cât și pentru PlayStation 4, dar o soluție mai bună este doar să aveți cât mai mult spațiu de stocare posibil de la pornire. Astăzi, Sony a anunțat un nou PS4 Pro care vine în ajutorul aceste privințe.

Potrivit PlayStation Japonia, PS4 Pro este pe punctul de a lansa un nou model de 2TB. Nu este prima dată când am văzut 2TB PS4 Pro – consola ediție limitată Sony lansată recent pentru a sărbători 500 de milioane de comsole PlayStation vândute a fost echipat și cu un hard disk de 2TB. Acest lucru ar însemna totuși că versiunile de 2TB se alătură liniei regulate PS4 Pro, care ar fi o veste minunată.

În articolul de pe blogul PlayStation, Sony explică faptul că această nouă versiune de 2TB a PlayStation 4 Pro va fi lansată în Japonia pe 21 noiembrie 2018. Va costa 44.980 ¥, adică 400 de dolari, același preț pe care îl are și standardul de 1TB în Statele Unite.

Dacă această consolă își va face vreodată drum în afara Japoniei, este cea mai mare întrebare acum. În momentul acestei scrieri, Sony nu a dezvăluit niciun indiciu dacă intenționează să lanseze acest PS4 Pro în Statele Unite. Se pare că Sony va aduce această consolă în alte regiuni, dar, pentru moment, avem la dispoziție doar speculații.

Totuși, ar fi tentat să găsim așa ceva de Black Friday, așa că vom ține urechile ciulite în permanență pentru a-ți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Sperăm că Sony anunță acest model de 2TB și în Europa, deoarece un spațiu de stocare mai mare este bine-venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here