uTorrent Desktop nu va mai funcționa pe noul MacOS

BitTorrent Inc. a anunțat recent că versiunea desktop a uTorrent, un popular client BitTorrent, nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii Mac care intenționează să facă upgrade la Catalina, cea mai recentă versiune a Mac OS, relatează TorrentFreak.

Pe lângă versiunea pentru desktop a uTorrent, chiar și BitTorrent Mainline nu va fi disponibil pe noul Mac OS Catalina (versiunea 10.15 sau o versiune ulterioară). În schimb, toți utilizatorii vor primi o actualizare automată la versiunea Web.

Pentru cei care nu știu, uTorrent pentru Windows a fost lansat pentru prima dată în septembrie 2005, iar trei ani mai târziu, BitTorrent Inc. a lansat și versiunea pentru utilizatorii de Mac OS.

Deși uTorrent pentru Windows este încă cel mai utilizat client torrent în prezent, uTorrent pentru Mac nu a reușit să obțină același tip de popularitate ca cel de pe Windows, ceea ce ar putea fi parțial datorat faptului că deja există alte programe de torrent mult mai populare pe MacOS, inclusiv Transmission și Vuze.

De asemenea, în ultimii ani s-a înregistrat o creștere foarte mică pe piața dezvoltării Mac, odată cu ultima actualizare a clientului datând de anul trecut.

În plus, uTorrent pentru Mac este disponibil ca aplicație doar pe 32 de bit, în timp ce lansarea viitoare a Mac OS Catalina de la Apple acceptă exclusiv aplicații pe 64 de bit.

„Prin urmare, la începutul lunii septembrie, vom actualiza automat µTrentrent Desktop Classic pentru Mac la cel Web. Acest lucru este necesar pentru a ne asigura că software-ul nostru continuă să funcționeze perfect cu Catalina atunci când milioane de utilizatori se străduiesc să treacă pe 64 bit”, anunță BitTorrent Inc.

„Vom începe actualizarea la începutul lunii septembrie. Dacă utilizați µTorrent Classic pentru Mac versiunea 1.87 sau versiunea anterioară, update-ul se va face automat la µTorrent Web.”

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!