WhatsApp Android – noul update de a previzualiza textul dorit

WhatsApp și-a îmbunătățit caracteristica multiplă pe Android cu abilitatea de a previzualiza textul pe care îl distribuiți cu două sau mai multe persoane din contacte. Noile dezvoltări funcționează similar cu modul în care aplicația de mesagerie instant a început să prevadă un mesaj sau un material pe care îl transmiteți la două sau mai multe chaturi.

Este inițial disponibil pentru WhatsApp pentru versiunea beta 2.18.366. Cu toate acestea, caracteristica actualizată multiplă ar putea sa fie lansata cat de curand in varianta folosibila.

Se spune ca WhatsApp a construit o nouă interfață de căutare GIF, precum și o funcție care vă permite să căutați autocolante preferate. Aceste caracteristici ar putea veni pe o versiune viitoare a aplicației WhatsApp pentru Android.

Așa cum am menționat, funcția WhatsApp beta 2.18.366 are rolul de a aduce o caracteristică actualizată multiplă, care vă permite să vedeți previzualizarea textului pe care urmează să îl distribuiți, cu două sau mai multe contacte de la orice aplicatii terta – utilizând caracteristica de partajare nativă Android.

Veți vedea textul într-un simplu formular dacă este vorba despre un mesaj sau o previzualizare a unui link, dacă redirecționați o adresă URL de pe Twitter, YouTube sau alte servicii Web.

Caracteristica se bazează în principal pe modul în care a fost detectata anterior funcția WhatsApp, examinând textul unui mesaj sau al unui material pe care îl transmiteți mai multor utilizatori.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!