WhatsApp este o aplicaţie despre care am vorbit foarte mult la BETIT, este într-adevăr o aplicaţie care aduce multe noutăţi, mereu vine cu ceva nou, şi de ce să nu foloseşti o aplicaţie ca aceasta când ai nevoie să trimiţi mesaje gratis şi ai o conexiune la internet? Vedeţi, este o aplicaţie ideală.

Aplicaţia a cucerit Romanii cu designul foarte frumos pe care îl are dar şi pentru numărul nelimitat de mesaje pe care le puteţi trimite cu această aplicaţie care recent este şi pe Windows Phone, în acest articol îţi voi prezenta un tutorial mic despre cum să instalezi aceasta aplicaţie.

Instalarea WhatsApp pe Windows Phone

Pentru a instala WhatsApp pe Windows Phone, urmați acești pași:

  • Deschideți App Store și descărca WhatsApp Messenger.
  • Aplicația se va instala automat apoi trebuie sa o deschideti. Apăsați pe ea pentru a o deschide.
  • Trebuie să acceptați T & C, care va apărea; în caz contrar, nu veți putea folosi această aplicație.
  • Programul de instalare vă va cere apoi să furnizati codul de țară și numărul de telefon. În cele mai multe cazuri, aplicația va detecta automat codul de țară. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați acest cod pentru a se asigura că este corect.
  • Treceti mai departe apoi va va trimite un SMS la numărul de telefon furnizat mai sus. În acest SMS există un cod de activare pe care trebuie să introduceți în programul de instalare pentru a finaliza contul.
  • Odată ce ați introdus codul, aplicația va scana prin agenda telefonică și iti va pregati o listă de contacte care se bazează pe numerele salvate pe telefon. Puteți începe acum sa socializati cu aceste contacte gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here