WhatsApp lucrează la o nouă versiune ce funcționează independent de telefon

În curând vei putea utiliza WhatsApp pe desktop fără a ține telefonul conectat la internet. Pare mișto, nu?

Aparent, în conformitate cu site-ul WABetaInfo (ce oferă scurgeri de informații internauților), dezvoltatorii WhatsApp lucrează la o versiune pentru desktop a aplicației care ar permite utilizatorilor să o folosească fără a fi nevoiți să-și conecteze telefonul la Internet.

Versiunea web actuală a WhatsApp, lansată în 2015, necesită conectarea permanentă la internet a aplicației de pe telefon.

Zvonul, care a fost publicat de WABetaInfo, menționează că se lucrează la o platformă universală Windows (UWP) împreună cu un sistem multi-platformă. Acest lucru ar permite utilizatorilor să utilizeze aplicația chiar și atunci când telefonul este oprit.

În plus, se pare că WhatsApp dezvoltă și un sistem pentru mai multe platforme ce ar permite utilizatorilor să ruleze același cont pe mai multe dispozitive simultan cu acces la istoricul chatului, profiluri și alte copii de rezervă, chiar și pe platforme precum iOS și Android.

Acest sistem ar funcționa în sincronizare cu WhatsApp UWP, care va permite folosirea acestui serviciu pe computerul fără ca telefonul să fie conectat la net, ceea ce în prezent este o condiție esențială pentru ca versiunea web de WhatsApp să meargă.

Este de remarcat aici că, în timp ce aplicația UWP va putea funcționa independent, versiunea Web ar necesita totuși o conexiune la internet.

Potrivit WABetaInfo, „cu noul sistem, WhatsApp își îmbunătățește, de asemenea, criptarea end-to-end, deoarece probabil că ceva trebuie schimbat mai ales dacă mesajele trebuie trimise către mai multe dispozitive.”

În prezent, noul sistem este în curs de dezvoltare și nu există informații despre momentul în care se preconizează că acesta va fi disponibil.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!