Windows 10
Windows 10

Download Windows 10 – Descarca Windows 10, in siguranta, fara virusi, si gratuit. Cel mai popular sistem de operare pentru PC, Windows 10.

Download Windows 10

Descriere Windows 10

Microsoft detine titlul pentru cel mai popular sistem de operare, Windows, versiunea 10 a acestui sistem de operare ne face sa ne gandim cu nostalgie la Windows XP si altele, au fost vremuri bune, acum avem Windwos 10, cel mai important sistem de operare.

Prin acest sistem de operare aveti acces la cele mai bune si populare titluri de jocuri, aveti libertatea de a instala o multitudine de jocuri si programe, totusi trebuie sa fim foarte atenti pentru ca Windows ne poate da batai de cap pe partea de securitate, avand foarte multa libertate, pe internet circula foarte multi virusi si trebuie sa alegeti cu foarte mare grija de unde descarcati fisiere. Eu recomand sa va uitati foarte bine la sursa si sa alegeti mereu site-urile oficiale sau verificate ca fiind bune pentru download.

Ultima versiune a sistemului de operare de la Microsoft este disponibila gratuit, daca faceti parte din programul de testari, iar in acest program se intra foarte usor cu un simplu cont. Deci nu este foarte mare bataie de cap. Voi face un tutorial special pentru cei ce vor.

Descrierea autorului

Microsoft descrie Win 10 ca fiind un „sistem de operare livrat ca serviciu”, ce va primi în continuare actualizări ale caracteristicilor și funcționalității sale, cu abilitatea sistemelor enterprise de a primi actualizări ce nu sunt urgente mai încet, sau să folosească suportul pe termen lung pentru a primi doar actualizări urgente, cum ar fi patch-uri de securitate, pe perioada de 5 ani în care este valabil suportul mainstream. Terry Myerson, vice-președintele executiv al Microsoft Windows și al grupului de dispozitive Microsoft, a argumentat că scopul acestui model este de a reduce fragmentarea platformei Windows, Microsoft stabilindu-și atunci scopul ca Win 10 să fie instalat pe 1 miliard de dispozitive în 2-3 ani de la lansare. – WikiPedia.

Data lansării inițiale: 29 iulie 2015
Cea mai recentă ediție: 1809
Ultima versiune stabilă: Actualizarea Win 10 (Versiunea 1809) din octombrie 2018
Familia sistemului de operare: Microsoft Windows
Limbaje de programare: CC++C sharp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here