Xbox 2: Ultimele noutăți și zvonuri

În cadrul evenimentului E3 2019, Microsoft a oferit în sfârșit fanilor detalii concrete despre viitoarea consolă, cunoscută în prezent drept Xbox 2, în timp ce a confirmat și invalidat unele zvonuri legate de specificații și funcții.

Să fiu sincer, vă zic de pe acum, această consolă este o fiară.

Pentru moment, titlul hardware-ului nu este cunoscut însă ceea ce știm este numele de cod, și anume: Project Scarlett. Perioada lansării a fost dezvăluită, aceasta va avea loc spre sfârșitul anului viitor, de Crăciun, împreună cu Halo Infinite.

Anterior am lăudat consola ca fiind puternică, însă pe ce bază fac această afirmație? Ei bine, acest proiect va implementa tehnologia AMD Navi, fapt ce îi oferă un impuls de performanță ce face consola de patru ori mai puternică decât Xbox One X. Alte caracteristici care au fost confirmate includ: suport pentru rezoluția 8K, memorie GDDR6 ultra-rapidă și un set SSD nou pentru a îmbunătăți considerabil timpul de încărcare.

Xbox 2 – Ce este Project Scarlett?

Project Scarlett este numele de cod pentru noua generație de Xbox. În timp ce nu știm cum va arăta consola, un trailer ne pune pe tavă destule informații pe baza cărora putem realiza ce ne așteaptă din partea companiei la capitolul performanță. Acesta poate fi vizionat pe YouTube, însă noi te scutim din a-l căuta și ți-l punem la dispoziție dedesubt:

Xbox 2 preț – Cât costă Xbox Project Scarlett?

Din păcate, nu a fost menționat nicăieri prețul, fapt ce nu e surprinzător din partea Xbox, deoarece mai sunt aproximativ 18 luni până când va avea loc lansarea. Având în vedere tehnlogia cu care vine echipată consola, este foarte posibil să scoatem mai mulți bani din portofel decât până acum.

Xbox 2 jocuri – Ce jocuri vor fi disponibile pe Xbox Project Scarlett?

Microsoft a confirmat că Halo: Infinite va fi lansat în același timp cu noul Xbox, ceea ce este destul de favorabil. Din păcate, nu există informați despre alte jocuri, însă noi credem că Fable 4 sau Elder Scrolls vor fi și ele disponibile în aceeași perioadă.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!