Xbox Scarlett ar putea sa nu aiba o unitate de discuri

Succesorul lui Xbox One, numit Scarlett, nu poate să suporte o unitate de disc. Se pare că Microsoft isi cantareste opțiunile și decide dacă Xbox Scarlett ar trebui să aiba suporturi media fizice sau nu, în conformitate cu cei familiarizați cu planurile Microsoft.

Dacă este adevărat, ar putea deveni un alt pas spre eroziunea drepturilor consumatorilor de la o companie care credea că ar fi o idee bună să lanseze Xbox One ca o consola online.

Potrivit surselor, insiderul Xbox, Brad Sams spune ca: „Microsoft inca incearca sa se decida daca aceasta consola va include o unitate de disc, dar ar trebui sa faca decizia finala in scurt timp”.

Microsoft construiește o consolă tradițională „pe care ați aștepta-o de la brandul Xbox”. Este un mod amuzant de încadrare a acestuia când considerați că Xbox One, în pofida unor actualizări multiple, solicită destul de mult ca dvs. să fiți online, deși Sams speculează că este pentru „cei care preferă să aibă tot hardware-ul local”.

Acest lucru nu este tot. Va exista și o consolă de streaming dedicată, care va funcționa în sincronizare cu serviciul de streaming care urmează să fie denumit în prezent Scarlett Cloud.

În timp ce specificațiile de pe prima consolă nu au fost încă pregătite ca fiind încă în curs de dezvoltare, consola de streaming va fi alimentată cu o putere mică, cu o putere limitată pentru intrarea controlerului, procesarea imaginilor și detectarea coliziunilor.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!