Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8 este un nou vârf de gama de la Xiaomi ce a reuşit să bată un record important, acest telefon a rămas cu stoc epuizat la doar câteva zeci de secunde de la lansare.

Telefonul chinezesc costă doar 420 de dolari şi are specificaţii foarte bune. Acesta arată identic cu iPhone X, o mică diferenţă ar fi partea de jos a ecranului. Bine-înţeles faptul că seamănă foarte mult cu iPhone X nu este neapărat un plus, însă nu doar la design este bun acest telefon.

Procesorul este Snapdragon 845, memoria RAM este de 6GB, iar ca spaţiu de stocare sunt disponibile variante cu 64GB, 128GB şi 256GB.

Despre cameră foto a acestui telefon putem spune că este una destul de performanţă, pe spate are 12MP şi tehnologie AI, iar cea frontală este de 20MP. Camera principală este duala.

Ceea ce este interesant este că în premieră pe un telefon android avem o dată cu acest telefon şi tehnologie de recunoaştere facială 3D.

Potrivit Phone Arenă, următorul smartphone din gamă de vârf a celor de la Xiaomi va avea lansarea pe data de 12 iunie, în China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here