Fiecare om visează la un telefon nou, performant, rapid și fără probleme, însă câteodată bugetul nu ne permite o astfel de achiziție. Cu sau fara ajutorul lui Dumnezeu, pe market apare Xiaomi MI 9.

Nu cred că mai este o noutate aceasta marca de telefoane, se aud din ce in ce mai multe despre ea, au o reputație foarte bună și niște recenzii excelente. Eu personal, utilizator al unui Redmi 5, pot spune că da, sunt foarte mulțumit de acest telefon chiar după 7 luni de la achiziționarea lui.

Cateva detalii despre Mi9

Xiaomi Mi9 vine la pachet cu câteva upgrade-uri in plus față de Mi8. In loc de 2 camere principale cum eram învățați pe Mi8 și majoritatea smartphone-urilor, Mi9 ajunge cu 3 camere principale.

Prima camera a telefonului ajunge până la 48 de megapixeli, urmată de o camera cu 12 megapixeli iar a treia camera cu 16 megapixeli cu un câmp vizual de 117 grade. Destul de interesant, nu credeți?

Vestea buna pentru români dar și pentru celelalte națiuni europene este faptul că acest telefon va fi vândut peste tot in Europa, la orice magazin de tehnologie sau chiar la magazinele dedicate Xiaomi. O să puteți achiziționa acest telefon cu 6GB RAM sau 12GB RAM, Qualcomm Snapdragon 855, in functie de bugetul fiecăruia însă diferența fiind una mica.

Memoria interna poate ajunge până la 256GB. Partea proastă este că telefonul nu este compatibil cu 5G, însă cei de la Xiaomi compensează acest lucru cu un ecran OLED de 6.33 inci.

Încărcarea Wireless se va realiza cu până la 20W pe modul Turbo. Bateria smartphone-ului este de 3300 mAh iar aceasta se poate incarca fara fire in aproximativ o oră și patruzeci de minute.

Prețul acestui smartphone ajunge la 450$, acesta fiind un preț foarte mic comparând performanța lui, design-ul și componentele, cu prețul acesta și cu smartphone-urile mult mai slabe de pe market dar mai scumpe.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here