Când vine vorba de telefoane mobile noi, toate sunt bune și frumoase până ce producătorul te lovește din plin cu un preț de lansare pe care nu l-ai plăti cu inima ușoară nici dacă ar fi să câștigi dublu față de prezent. Suntem conștienți că aproape orice se poate cumpăra cu bani, dar unele dispozitive, oricât ar fi ele de grozave nu ne conving că merită timpul pe care îl investim în producerea banilor pentru achiziția lor. Dar cu Samsung Galaxy Fold 2 lucrurile stau puțin altfel.

La cei aproape 2000 de dolari americani cu care Samsung Galaxy Fold 1 ne-a lăsat fără cuvinte, era de așteptat ca terminalul să fie unul de top deoarece alt nivel de performanță nici nu ar fi fost acceptat de cei care au scos atât de mulți din buzunar. Dar de acum încolo, dacă îți dorești un telefon pliabil pe care să-l îndoi ca pe o carte, norocul pare să-ți surâdă pentru că umblă vorba cum că Samsung Galaxy Fold 2 costă mai puțin de jumătate decât fratele său mai mare.

Bate vânt bun din Est

Aducătorul veștilor bune este un site de știri Sud-coreean, iNews24, pe care s-a anunțat că Samsung Galaxy Fold 2 va costa la lansare aproximativ 860 de dolari americani în cea mai convenabilă variantă a sa și 1290 în cea mai scumpă. Astfel, indiferent de modelul ales, cu doar jumătate din prețul unui terminal din prima generație îți poți cumpăra cel mai performant terminal din cea de-a doua.

Diferența este atât de mare, încât vestea pare prea bună ca să fie adevărată. Dar pentru că știrile despre care am vorbit au ca sursă un site Sud-coreean, tindem să credem că informația a fost verificată la un anumit punct și este cea reală, obținută în vreun fel sau altul direct de la producători.

La ce ne așteptăm noi de la coreeni legat de Samsung Galaxy Fold 2 și ce vorbește lumea?

Samsung Galaxy Fold 2, sau Samsung Galaxy Bloom, ori Samsung Galaxy Z Flip, așa cum îl mai numește internetul, s-ar putea să amintească pasionaților de tehnologie de Motorola Razr la aspect, dar nu și la preț. Însă mai avem puțin până aflăm cu certitudine deoarece cea mai apropiată dată la care se preconizează că vom obține informații oficiale este 11 februarie când s-ar putea ca și acest terminal să fie prezentat de Samsung alături de treimea Samsung Galaxy S20.

Articole recomandate:
Procesorul consolei PS3 încă face față la cerințele gamerilor în anul 2020 fără să-i dezamăgească

Cu un așa potențial, este și normal să se vorbească despre Samsung Galaxy Fold 2. Unii se tem că s-ar putea să arate ca o banală cutie de pudră. Alții dau sfoară în țară cum că procesorul lui nu este ultimul răgnet, ci o sforțare mai veche. De asemenea, gurile rele mai spun că Samsung Galaxy Fold 2 s-ar putea să fie un telefon mult mai durabil decât predecesorul său, dar în același timp mai slab ca baterie. Astfel, cei care își doresc un telefon pliabil s-ar putea să se bucure de un dispozitiv mai rezistent, dar cu nevoi mai pronunțate la capitolul autonomie.

Pe de altă parte, optimiștii spun că cei 3300 mAh ai bateriei nu se vor lupta singuri cu multitudinea de aplicații și funcții puse la dispoziție de softul terminalului, ci vor fi ajutați de încă 3300 mAh ai celei de-a doua baterii despre care se zvonește că și-ar face loc în carcasa terminalului. Dar, toate ca toate, la acest moment nu avem parte decât de zvonuri și singurul lucru care ne rămâne de făcut este să așteptăm o declarație oficială și să ne rugăm pentru tot ce e mai bine.

Samsung Galaxy Fold 2 va fi probabil cel mai ieftin telefon pliabil lansat vreodată până acum

Dacă Samsung Galaxy Fold 2 v-a costa într-adevăr mai puțin de 1000 de dolari americani, îl va ajunge din urmă pe predecesorul său Samsung Galaxy Fold 1, sau chiar îl va depăși ca preț, rămâne de văzut. Un lucru însă este clar! Dacă știrile Sud-coreenilor sunt adevărate Samsung Galaxy Fold 2 va fi cel mai convenabil telefon mobil din istoria terminalelor pliabile și va îndeplini visul multor amatori de tehnologie pentru care bugetul este un aspect extrem de important în luarea unei decizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here