Scopul mentoratului WellCode a început să fie decriptat din ce în ce mai ușor de cei interesați de domeniul programării. Din ce în ce mai mulți foști și actuali cursanți vorbesc despre obiectivul programului de mentorat fondat de Petru Trîmbițaș, în urma stagiilor urmate de acesta la Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii.

Programul de mentorat WellCode este clădit pe valori solide, iar una dintre acestea este transparența. Astfel, pentru a oferi o imagine cât mai clară a procesului de învățare din cadrul mentoratului, membrii echipei WellCode au gândit două pagini de testimoniale, WellCode Pareri si WellCode Recenzii, unde actualii și foștii cursanți pot vorbi despre experiența lor de pe parcursul mentoratului.

Testimonial după testimonial, mărturiile oamenilor au reușit să devoaleze scopul mentoratului gandit de Petru Trîmbițaș. Iar acesta nu este, așa cum te-ai aștepta, obținerea certificării cursanților WellCode, ci mai mult de atât. Dezvoltarea profesională și obținerea unui job sunt obiectivele principale ale programului WellCode.

Punctul final al mentoratului este cel care îi intrigă și îi motivează pe cei mai mulți dintre cursanți, dar și pe cei care aspiră la o carieră în domeniul programării.

Cum se termină mentoratul WellCode? Teapa, căci punctul final nu este reprezentat, neaparat, de obținerea certificării WellCode, ci de transpunerea visului în realitate. Astfel, ultimul pas din mentorat este reprezentat de crearea propriei aplicații de către cursanți. Aplicație ce va deveni ”cartea de vizită” a acestora și proiectul care le va asigura intrarea la un interviu pentru o carieră în IT și, de ce nu, chiar și obținerea jobului mult dorit.

”Sunt în program de câteva luni și, momentan, mă aflu la ultima parte a programului. Mai am foarte puțin și o să încep să lucrez la proiectul personal, care este, din punctul meu de vedere, cartea de vizită a oricui dorește să se angajeze ca programator, dar nu are experiență și este la început de drum. Pe baza acestui proiect personal sau a mai multor proiecte personale, angajatorii te pot chema la interviuri de angajare și, în final, să obții un job. Acesta este scopul”, a mărturisit Andrei în cadrul testimonialului său postat pe canalul de YouTube.

Articole recomandate:
De unde poti comanda produse de birotica de calitate pentru ca afacerea ta sa prospere
wellcode teapa

Tânărul a subliniat faptul că a ales să învețe programare cu ajutorul WellCode datorită modului în care este gândit programul de mentorat, care garantează asimilarea de informații corecte și rezultate în timp cât mai scurt.

De ce am ales să învăț programare de la niște mentori și de ce nu am învățat pe cont propriu? Dacă alegi să înveți programare singur, există riscul să înveți unele informații greșit, să nu le înțelegi, să dureze foarte mult timp până când ajungi să înveți să scrii cod foarte bine și foarte curat. Mentorii chiar asta fac: te ajută să înveți programare foarte bine și într-un timp foarte scurt. Acesta este și scopul: să ajungi programator într-un timp cât mai scurt”, a mai declarat cursantul WellCode.

Ana Maria confirmă și susține și ea scopul identificat de Andrei, pe parcursul mentoratului WellCode. Tânăra mărturisește că mentorii au fost cei care au ajutat-o să evolueze și, acum, se află la un pas de obiectivul final: angajarea în domeniul IT.

”Lecțiile sunt explicate impecabil, iar quiz-urile mi-au pus la încercare atenția și gândirea logică. Problemele rezolvate au fost de la cele mai ușoare la cele mai grele. Dar ceea ce m-a făcut să ajung de la zero to hero si, acum, aproape in prag de angajare, a fost ajutorul nelimitat al mentorilor”, a explicat Ana Maria în cadrul propriei sesiuni de testimoniale.

Așadar, programul de mentorat WellCode, țeapă? Doar dacă nu îți dorești să faci performanță și să atingi obiectivul stabilit de ei încă de la început și anume un job în IT!

Nu mai ezita! Intră pe site, verifică oferta WellCode și programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii. Pentru a-ți completa imaginea și a înțelege și mai bine filosofia din spatele mentoratului WellCode, urmărește testimonialele înregistrate pe paginile WellCode Recenzii și WellCode Păreri. Dacă ești doar pe jumătate convins, urmează cursurile gratuite și apoi ia decizia finală. Nu-ți refuza șansa de a-ți îndeplini visul și de a-ți dezvolta o carieră ca programator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here