România, 3 iulie 2023 – Aiper, lider inovator în domeniul tehnologiei de curățare a piscinelor, se bucură să anunțe lansarea oficială pe piața din România a celor mai performante modele de roboți de curățat piscina, fără fir: Aiper Seagull Pro și Aiper Seagull 800B. Aceste două modele vor transforma modul în care proprietarii de piscine își mențin piscinele impecabile.

Modelul Aiper Seagull Pro este cel mai performant robot fără fir de curățat piscina și beneficiază de o autonomie de până la 180 de minute. Cu ajutorul tehnologiei AWD, a unui sistem de curățare în patru etape și a unei puternice tehnologii de aspirare, Aiper Seagull Pro îndepărtează cu ușurință murdăria, algele și alte impurități atât de pe pereții cât și de pe podeaua piscinei. Designul său ergonomic și greutatea redusă îl fac ușor de manevrat și de depozitat. Acest model este, de asemenea, echipat cu un senzor inteligent care detectează automat marginile piscinei și eventualele obstacole, putând acoperi piscine de până la 300mp.

Pe de altă parte, Aiper Seagull 800B este un robot făraă fir de curățat piscina compact și eficient, care oferă proprietarilor de piscine de până în 80mp o soluție de curățare inteligentă și fără efort. Cu ajutorul sistemului său de curățare de înaltă performanță, Aiper Seagull 800B îndepărtează murdăria, frunzele și alte impurități de pe podeaua piscinei, putând funcționa până la 90 de minute pe un ciclu de încărcare.

„Skin Media este încântată să aducă inovații tehnologice în curățarea piscinelor pe piața din România cu ajutorul roboților fără fir, Aiper”, a spus directorul general Skin Media, Camil Perian. „Cu modelele noastre avansate, Seagull Pro și Seagull 800B, ne dorim să oferim proprietarilor de piscine o experiență de curățare fără efort, eficientă și de înaltă calitate. ”

Articole recomandate:
Influencer marketing și industria cazinourilor

Roboții fără fir de curățat piscina sunt disponibili pe site-ul www.aiper.ro și prin intermediul partenerilor Aiper.

Despre Aiper – Aiper este un brand inovator în domeniul tehnologiei de curățare a piscinelor. Cu o experiență vastă în dezvoltarea și producția de roboți fără fir de curățat piscine, Aiper se distinge prin tehnologii avansate, performanță superioară și design ergonomic. Brandul se angajează să ofere soluții eficiente și fără efort pentru proprietarii de piscine, transformând procesul de curățare într-o experiență simplă și plăcută

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here