O firma de servicii curatenie din Bucuresti se confrunta cu numeroase provocari pe durata activitatii sale. Daca te intrebi care sunt acestea, iata doar cateva dintre ele: lucrul frecvent cu substantele chimice puternice, adoptarea unor pozitii incomode, solicitarea fizica cand este vorba de curatenia pe suprafete intinse sau cu multe piese de mobilier, accesul in spatii ce necesita deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, precum si atentia sporita atunci cand se manevreaza piese de importanta majora.

 

Odata cu declansarea pandemiei, provocarile s-au inmultit, fiind necesara introducerea unor reguli mult mai restrictive. Asigurarea serviciilor de curatenie in institutiile publice, pe scarile blocurilor sau in birouri a necesitat luarea unor masuri suplimentare de siguranta.

 

Deratizarea

Operatiunea de deratizare presupune combaterea animalelor daunatoare, precum rozatoarele, din spatiile locative, comerciale si industriale. Este o provocare pentru echipa firmei de servicii curatenie Bucuresti, fiind nevoie de experienta si de cunostinte speciale pentru a putea face fata acestor cazuri. Evaluarea rapida a situatiei si livrarea unui plan de actiune viabil sunt, deseori, o provocare, in special atunci cand a avut loc infestarea unui spatiu locativ, depozit, hambar, a unei hale sau magazii. In astfel de cazuri, aplicarea urgenta a celor mai moderne servicii de deratizare este esentiala.

 

Dezinsectia

Furnicile, gandacii, puricii, plosnitele sau paianjenii nu au nicio sansa in fata unei firme de curatenie, care are acces la produse profesionale ce nu exista pe piata de larg consum si dispune de echipamente specifice, de calitate, precum spray-uri de mare putere sau substante eficiente, cu minim potential toxic pentru oameni. Aplicarea produselor este facuta cu cea mai mare grija si raspundere fata de spatiul respectiv, dar si fata de mediul inconjurator, fara a pune pe nimeni in pericol.

 

 

Dezinfectia

Dezinfectia, mai ales pe perioada pandemiei, este esentiala, stiut fiind faptul ca bacteriile, virusurile, fungii si alte microorganisme se pot dezvolta in aproape orice mediu. Dezinfectia periodica previne raspandirea diverselor maladii, a racelii sau gripei. Atat in institutiile publice, in mediile de lucru, cat si in spatiile casnice, angajatii firmei de servicii curatenie din Bucuresti vor combate orice potential risc de contaminare si vor asigura un mediu curat si sigur, atat pentru persoanele care utilizeaza frecvent spatiul, cat si pentru vizitatori.

Articole recomandate:
Iată care sunt etapele pentru obținerea fișei medicale pentru permis

Curatenia scarilor de bloc

Este foarte important ca scarile de bloc, tranzitate la comun de toti locatarii, sa fie curate. Raspandirea microbilor si aparitia daunatorilor pot fi eliminate printr-un plan de curatenie bine pus la punct. Aici intervin „inamicii” murdariei, care prin experienta acumulata stiu cum si ce substante sa foloseasca pentru a asigura un mediu curat si igienizat. Pe lista de servicii curatenie in Bucuresti prestate sunt incluse: maturarea scarii de bloc de doua ori pe saptamana, iar parterul si lifturile in fiecare zi, stergerea zilnica a geamurilor de la intrare, curatarea balustradelor si a cutiilor postale, indepartarea panzelor de paianjen, pregatirea pubelelor si spalarea acestora cu cloramina dupa ridicarea gunoiului, desfundarea ghenelor si maturarea aleilor.

 

Asigurarea serviciilor de curatenie in institutiile publice

Oricat de simplu ar parea, intregul proces de dezinfectie si curatenie a unei institutii publice se poate dovedi deosebit de complicat, fiind una dintre provocarile personalului care se ocupa de serviciile de curatenie. Experienta acestora, cat si aparatura moderna de care dispun, contribuie, insa, la abordarea oricarei situatii cu mult profesionalism, respectand toate conditiile legislative in vigoare.

 

Vrei sa beneficiezi de servicii curatenie Bucuresti profesionale? Apeleaza la cei mai curajosi luptatori impotriva murdariei si a daunatorilor si bucura-te de un mediu benefic sanatatii tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here