E frumos să lucrezi înconjurată doar de oameni tineri, în camere echipate cu aparatură de cea mai înaltă calitate și decorate în ton cu moda actuală. Programul flexibil reprezintă de asemenea un mare avantaj, mai ales dacă ești tânără și vrei să urmezi și cursurile unei facultăți. Însă toate aceste elemente sunt de fapt secundare atunci când studiezi ofertele de lucru, ceea ce contează cel mai mult fiind sumele de bani pe care ai posibilitatea să le câștigi.

Într-un studio de videochat Bucuresti Studio 20, fetele beneficiază de toate avantajele amintite mai sus, dar cel mai important e faptul că încasările se află la un nivel situat mult deasupra altor domenii economice din România. Iată cum stau lucrurile la începutul activității și apoi pe măsură ce capeți tot mai multă experiență!

Sumele garantate și ajutorul primit în primele luni de lucru

Este normal ca, în primele zile și săptămâni de după semnarea contractului de artist-interpret, unele fete să nu se descurce prea bine. Ele au nevoie de timp pentru a se adapta la noul domeniu de lucru.

Tocmai de aceea, într-un studio de videochat din București sunt ajutate financiar timp de 3 luni. În această perioadă, ele primesc, în mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele realizate pe platformele online dedicate adulților.

În aceeași perioadă, ele primesc sprijin bănesc și pentru completarea garderobei de lucru și a trusei de make-up. Costul produselor comandate este achitat de studio, iar dacă modelul rămâne în echipă timp de cel puțin 3 luni, totul va fi considerat un cadou și nu va mai trebui să plătească nimic. Dacă, în schimb, renunță mai devreme, contravaloarea îi va fi reținută din ultima plată încasată pentru activitatea desfășurată online.

Articole recomandate:
Influencer marketing și industria cazinourilor
videochat Bucuresti

Comisionul de bază și sistemul complex de bonusuri

Fiecare model de videochat din București are parte de un comision de bază în valoare de 50% din valoarea totală a încasărilor realizate pe platformele online dedicate adulților.

Acestuia i se pot adăuga, în funcție de seriozitatea și de performanțele concrete realizate de fiecare fată, mai multe tipuri de bonusuri. De exemplu, sunt premiate cu 5% modelele care depășesc un anumit număr de ore lucrate într-o perioadă de două săptămâni.

Cu 5% sunt premiate și acele modele de videochat din București care depășesc un anumit prag de venituri sau care au un comportament online absolut perfect. Recompense sunt primite și pentru acei membri care se înscriu pe o platformă venind din camera de chat a unei fete.

Fidelitatea față de echipă este un alt factor care permite suplimentarea încasărilor. Au parte de un comision în valoare de 5% fetele care au lucrat în același studio de videochat din București pe durata unui întreg an calendaristic. Suma respectivă este primită în luna iunie a fiecărui an pentru întregul an anterior. De exemplu, în iunie 2023 modelele primesc un bonus în valoare de 5% pentru toate câștigurile realizate între 1 ianuarie și 31 decembrie 2022.

Toate aceste cifre conduc spre o concluzie cât se poate de clară: o carieră ca model de videochat București reprezintă una dintre cele mai profitabile alegeri pe care le poți face în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here